Spursin kauden ei pitänyt lopettaa tällä tavalla. Mitä tulevaisuus pitää?

Siksi se oli suorastaan ​​jarring nähdä Thunder perusteellisesti purkaa Spurs eilen illalla Game 6. Kun heidän 113-99 voitto, Oklahoma City saavutti matkan Länsi-konferenssiin finaaliin. Spursin, heidän kaudensa on tullut äkilliseksi, on nyt kääntää huomionsa kohti epävarmaa tulevaisuuttaan aiemmin kuin he toivoivat. Spursin suosima voitti Unibet tämän sarjan erittäin hyvästä syystä. San Antonio tuli postseason voittoon 67 pelejä, franchising-ennätys. Pudotuspeleiden ensimmäisessä kierroksessa he kokonaan purkivat Memphis Grizzliesin neljän pelin lakaisussa. Lisäksi heillä oli kotikenttäetu Thunder-sarjaa vastaan, vaikka se ei näyttäisikään, että he joutuisivat tarvitsemaan sitä sen jälkeen, kun ottivat Thunder 124-92: n pelin 1.Tässä vaiheessa epävarmuus Stephen Curryn terveydestä ja saatavuudesta on johtanut siihen, että Spursista tuli suosikki voittaa NBA-finaalit. Sen sijaan San Antonio pääsi voittamaan vielä yhden pelin. Vaikka Spurs menetti vain Unibet urheiluvedonlyönti bonukset kerran kotona säännöllisen kauden aikana ja että lähes mahtavalle Warriorille Thunder löysi keinon voittaa Spurs AT & T-keskuksessa kahdesti neljän pelin välityksellä.

p> Eliminaation partaalla San Antonio pelasi Peliä 6 epäonneettomalla epätoivolla. Koska Spursin pelaaja Spursin pelaajan jälkeen kokeili ja epäonnistui hyökkäysrytmin takia, Gregg Popovich, joka lähes maailmanlaajuisesti pidettiin NBA: n parhaimpana päävalmentajana, teki jatkuvasti selittämättömiä muutoksia kuin toivoen Unibet törmäävän yhdistelmään, joka toimisi.Hän ei.

Puoliajalla Spurs oli voittanut vain 31 pistettä, kauden alhainen ja Thunder oli selkeästi komennossa. Heidän luotonsa, Spurs ei suostunut. Itse asiassa viimeisellä neljänneksellä oli hetki, jolloin näytti siltä, ​​että joukkueella oli vielä yksi ihme palautus jäljellä. Tämän maniacisen loppuottelun aikana Spurs leikkasi Thunder-johtoa, joka oli yhtä Energybet suuri kuin 28 pistettä 11: ään. Thunder-faneja, jotka olivat ääneen ja kiihkeitä suurimmalle osalle pelistä, muuttuivat hiljaa ja Unibet tunsivat kaikki mahdolliset potentiaaliset merkit myöhästynyt peli romahtaa.

Sitten Spursin toiminta tuli äkilliseen, järkyttävään loppuun, kun Serge Ibaka estää Duncanin asettumisen, jonka hän todennäköisesti olisi tehnyt muutama vuosi sitten. Sellaisella swatilla se oli kuin kaikki rakennuksen jännitykset vapautuivat heti.San Antonio ei todellakaan Energybet uhannut koskaan uudelleen. CJ Fogler (@cjzero) Tim 🙁 https://t.co/tXtBtLrJOtMay 13, 2016

Jos et olis Thunder-tuuletin, Duncanin epäonnistunut asennus saattaa on aina vaikea katsoa, ​​että suuret koristavat koripallon kuolemattomuutensa, mutta kuten DJ Gallo totesi, se on todella järkyttävää, kun kyseinen pelaaja on Duncan, joka estää ikään liittyvän Energybet heikkenemisen sellaisille pitkään, koska se on tullut hänen ensisijainen ominaisuus.

Itse asiassa yli vuosikymmenen Spursin identiteetti on sidottu tähän käsitteeseen, että he ovat ainoa vakio jatkuvasti muuttuvassa koripallomallissa , Spurs olisi joka vuosi pudotuspeleissä, Duncan, Manu Ginobili ja Tony Parker tulevat olemaan kolme tärkeintä pelaajaa kentällä.Duncanilla ja Ginobiliilla on pelaajan vaihtoehdot seuraavalle kaudelle ja he voivat Energybet vedonlyönti android puhelimella päästä eläkkeelle. Vaikka he päättäisivät palata, se tulee olemaan roolipelaaja.

Älä kuitenkaan ajattele tätä henkisenä. Spurs ei mene uudistustilaan. Vaikka Spurs saattaisi lopulta saavuttaa yhden aikakauden loppuun, seuraava on jo alkanut. Kun Kawhi Leonard, joka sijoittui toiseksi tämän vuoden MVP: n äänestyksessä, hänellä on ehkä vaarallisin kaksisuuntainen pelaaja liigassa. Vaikka LaMarcus Aldridge näytti olevan ylellinen tuote, kun Spurs allekirjoitti hänet offseason aikana, näyttää siltä, ​​että hän on tärkeä osa Spursin seuraavassa versiossa. Popovich on päävalmentaja, mutta kauan hän haluaa jatkaa tässä roolissa.Ellei jotain kauhistuttavaa, heidän on oltava houkuttelevia vapaita toimijoita varten lähitulevaisuudessa vain siksi, että heidän menestystulokset ovat.

Mutta silti, vaikka eilen illalla ei merkinnyt Spursin loppua liigan ensimmäisinä joukkueina, se tuntui varmasti jotain loppuun. Jotain todella todellista, jos ei täysin selviä. Koko sukupolven NBA-faneille Duncan, Ginobili ja Parker ovat Spurs ja ovat aina olleet Spurs. Mitä tämä ryhmä voisi näyttää ilman heitä?

Rate this post