Loša svjetlost ubrzava Bet365 četvrtog dana s Australijom, koji je hrabrio velike šri Lanke

Gloom se spustio na stadionu Pallekelle da bi prerano završio četvrti dan prvog testa – na način koji je odrazio australske šanse za pobjedu. U petak je loše svjetlo prestalo igrati, Sri Lanka’s smorgasbord spinners je napravio rano uznemiravanje protiv australske strane Bet365 koja je izgledala kao da je povrijedila povijest. Štephen O’Keefe krenuo kući s turneje Šri Lanke kako je nazvao Jon Holland Pročitajte više Set 268 osvojiti početni susret tri serije , Australija je radila do 3-83 čajeva i tamnijim oblacima koji su se zadržavali na Kandyovim brdima oko zemlje, na završnoj se sjednici nije mogla igrati, a panjevi su se zvali. Skipper Steve Smith, koji nije 26 i Adam Voges (devet nije van), vjerojatno će morati produljiti svoje dvadesetgodišnje partnerstvo i prošli su preko 100 bodova ako Australija – koja je potrebna još 185 trči za pobjedu – Voges je dobio život kad je Bet365 pregledao odluku o LBW-u, dok je još uvijek bio u nestajanju. Reprizi koji pokazuju da će Dilruwan Perera isporuka biti prebačena pored nogu.

Predvidljivo je da su trojica spinera na Bet365 najbolja online kladionica domaćoj strani učinili štetu u petak poslijepodne, a Rangana Herath, Lakshan Sandakan i Perera svaki zauzimaju jedan prolaz.

David Warner je napravio jednu – da ide sa svojom patkom u prvo kopanje – kada je napredovao u Herathovom prvom putu i krenuo.

Znatiželjno, lopta je otišla pod šibicu Warnera, koja je došla u utakmicu nakon slomljenog prsta i dobro izgledala.

Usman Khawaja (18) i Joe Burns (29) želio je pogoditi granice, dok je lopta bila nova, ali je propala na prolazu koji nije izgledao kao da ima onoliko gremlina koliko i dani dan. Sri Lanka postavlja zastrašujuću metu nakon oni su bili otpušteni za 353 u drugom kolu rano u drugoj sesiji, zbog čega su turisti suočeni s njihovom slabostima na potkontinentu. Australija siromašni rekord u potrazi za znatnim ukupnim zbrojevima na potkontinentu je krut – jedini uspješna potraga za testiranjem više od 200 u regiji u 13 pokušaja bila je kada su 2006. u Bangladešu 307, u Dhaki. Također bi trebali Unibet uzeti srce od pakistanske pobjede na istom terenu prošlog srpnja kada su napravili 3-382. Pojavljuje se da je postala malo više predvidljiva u odskočenju i ritmu nakon što je Šri Lanke odbačeno iz 117. dana prvog dana na objavljivanje veličanstvenog ukupnog broja u sljedećoj prilici s šišmišem. Australija je postala neuvjerljiva 203 u njihovom odgovoru kad su se borili za borbu s Sri Lankom spinom Nakon što je kiša obustavila početak igre u petak, Šri Lanka je novi pin- up Kural Mendis je odbacio Mitchell Starc (4-84) za 176 u samo trećini.

Postoje neke praktične kasne vožnje iz Šri Lanke, Unibet kao što su dodali 71 runs nakon resume na 6-282.

Ulaznice su završile zapanjujućim ulovom od zamijenjene Moises Henriquesa kako bi odbacio Herath. Veteran je vozio u zraku na dostavu Josh Hazlewood (2-59) i Henriques je bio u cijelosti protežu na njegovu lijevu da se uhvatiti s jednim rukom na pokriću. Međutim, u toj fazi, Herath je napravio 35 uključujući i dijeljenje u 30-run 10-wicket partnerstvo s Nuwan Pradeep.

p>

Dan Australije nije dobro započeo, a Steve O’Keefe je Unibet najbolja sportska kladionica krenuo kući nakon što je ozlijedio desnu prigušnicu na terenu u trećem tromjesečju.

zamijenio je viktorijanski spinner Jon Holland, koji je početni Bet365 bonus za dobrodošlicu gotovo sigurno da će svoj test debiti sljedeći tjedan u Galleu

Pakistan 377 v Sri Lanka u Pallekele – srpanj 2015

Šri Lanka 352 u Južnoj Africi u Colombou – kolovoz 2006

Šri Lanka 326 u Zimbabveu u Colombou – siječanj 1998

Indija 264 u Sri Lanku u Kandyu – kolovoz 2001.

Indija 258 u Sri Lanku u Colombou – kolovoz 2010.

Rate this post