Košice siirtyi semifinaaliin, Brňák menetti kolme hammasta

Piestany. Jääkiekon pelaajat HC Košice tiistaina tuli kolmas semifinalistit extralig play off. Kuudennessa neljänneksessä he voittivat ŠHK 37 Piešťany jään 3: 0 ja 4: 2-sarjan otteluissa. Semifinaali tapaa parempi kahden Zvolen – Poprad (3: 2 ottelua), johdanto kaksintaisteluille esityslistalla maanantaina ja tiistaina klo 17:00 Kosice jäätä.

Piestany piti pelata Kosicella, kunnes se oli pitkä aika voittaa heidät kahdessa vastakkainasettelussa. Heitä yllätti välittömästi ensimmäisen neljänneksen aikana vastustajan jäähän voitettuaan 3: 1. Vaikka seuraavat kaksi kaksintaistelua menetti 2: 5 ja 3: 4, neljännen neljänneksen finaaliin koti neljännes (3: 1) palasi sarjaan.

Košiciach ei utŕžili kiskoa 0: 7, sitten koti jää antoi periksi “teräs kasvi” takaisin nollaksi (0: 3).Koscialaiset taistelivat puolivälierää pudotuspeliviljelyä varten kahdenkymmenennen kerran, korkeimman kotimaisen kilpailun historiassa, jonka he menettivät vain vuosina 1999/2000 ja 2000/2001.

Koska mestari edistyi muiden taistelujen ja taulukoiden sijainnin perusteella, he loivat toisen parin HK Nitra ja HC’05 Banská Bystrica.

Nitrania on hänen viides semifinaali historiassa taistelivat tiensä läpi MHC Martin riemuvoitto 4: 1 otteluissa, samassa suhteessa päättyi onnistuneesti Polikilta yli Dukla Trencin. Sarja alkaa Zoborilla keskiviikkona ja torstaina klo 17.00. ŠHK 37 Piešťany – HC Kosice 0: 3 (0: 0, 0: 1, 0: 2)

Tavoitteet 25. Jenčík (Spilar, Bartos), 49 Spilar (Štrbák), 53.Bondra (Macejko, Bartánus) on viiden minuutin heikkenemisen ja PowerPlay kotimaisen

Virkamiehet: Orolín, Müllner – matkat, Junek ei kuitenkaan: 5: 3 ylimääräistä Bartos (Kosice) 5 + DKZ vaarallista peliä, jossa zvihnutou kiinni, valtapeleihin : 0: 0, SHG: 0: 1, 2531 katsojaa

Slovakian jääkiekkoilija palveluksessa ŠHK 37 Piešťany Tomáš Brňák lopulta Neljännesvälierien sarjan Extraligový pudotuspelien muistaa hyvinä.

Ei ainoastaan ​​joukkueensa sortunut kuudennessa kaksintaistelussa Kosice 0: 3 ja putosi, 27-vuotias puolustaja on onneton väliintulon jälkeen Petra Bartoša kolme katkenneita hampaita ja murtunut leuka. Vuodesta Piestany hänet heti silmiinpistävää ambulanssi ajoi Trnava, jossa on leikkaukseen.

Epämiellyttävä hetki tuli 51 minuuttia aamun kaksintaistelusta.Bartos teki Brňákin jääkiekkotikullaan, ja kotijoukkueen puolustaja jätti verisen kasvon.

“Tomáš Brňák on rikki kolme hammasta, kaksi joutuneiden lisäksi on murtunut leuka. Ambulanssi hänet välittömästi siirrettävä Trnavaan jossa se toimii,” tiedottaja Tomáš Horký Club Piestanyn. Bartos sai paremman rangaistuksen pelin loppuun vaaralliseen peliin, jossa oli kohotettu tikku.

“Olen pahoillani, en halunnut hänet pelaamaan jääkiekkomaila kasvoihin. Oli virhe, leikkaamalla ja hänen keppiä, hän näkyy edessä. Olen pahoillani, ei itse asiassa ollut aikomusta”, hän sanoi Kokenut hyökkääjä. Ääniä:

BRATISLAVA. Tiistaina neljännen neljänneksen kuudes ottelu on neljänneksen lopullinen play-off Tipsport extraligy.Piestany suhtautuu kotituloksensa ja HC Košicen puolustajaan.

Itä-Intiaanit voivat päättää parhaasta nelisuuntaisesta prosessista. Sarjassa viisikymmentä neljä voittavaa ottelua voittaa 3: 2.

Viimeksi kun he eivät antaneet vastustajalle mahdollisuutta – he voittivat 7-0. Kolme hyökkääjä Peter Bartos tuli kolme maalia.

“Se on voitto, ei hetrik, ja olemme valmistautuneet otteluun, ja olemme iloisia voidessamme tehdä sen”, hän sanoi.

“Duel päätti heikkoutemme, piittaamattomuudesta ensimmäisellä ja toisella jaksolla. Se mursi keskellä torjumiseksi ja vastustajan rangaistaan ​​meitä siitä,” kommentoi Piešťanský valmentaja Leo Gudas.Viides ottelu Košicen ja Piešťanyn välillä.

Piešťany ei asettanut vakituisia esityksiä aiemmista kokouksista. Kosikilaiset ovat olleet hyvin kärsineet heistä. Idässä kerran voittanut, ainoa kotiottelu voitti maaleja kahden sekunnin ajan ennen loppua.

“Näin se näyttää lopettamisen sen pelin. Luulemme leikkii Košicen jääkiekkoa ja saada seitsemän. Meidän täytyy taistella ja pelata epäitsekkäästi. Näin voimme kilpailla tuska”, hän sanoi Dusan Pašek.

vedonlyöntiä matkapuhelimella

Košice siirtyi semifinaaliin, Brňák menetti kolme hammasta 5.00/5 (100.00%) 1 vote