Judo stjerne i koma etter motorsykkelkrasj

En skotsk Commonwealth Games-medalje er i koma etter å opprettholde alvorlige hodeskader i en motorsykkelulykke i Vietnam. Judo-stjerne Stephanie Inglis, 27, som vant sølv ved Glasgow 2014, falt av sykkelen på Tirsdag i den nordøstlige delen av Unibet landet, hvor hun hadde gått for å lære engelsk.

Hun blir behandlet i intensiv omsorg. Foreldrene hennes, fra Inverness, har fløyet til Vietnam for å ligge på senga.

En innsamlingskampanje har blitt opprettet av andre judo-idrettsutøver Khalid Gehlan for å hjelpe med å betale for medisinske kostnader, med Unibet mer enn £ 100 000 donert på mindre enn 24 timer.

GoFundMe-siden sa: “Hvis noen kan trekke gjennom dette, er det Stephanie.Hun har vært en kjemper hele livet, følger i hennes fars fotspor og blir en internasjonal atlet, som konkurrerer om Storbritannia over hele verden, slår motgang, konkurrerer og vinner en Unibet sølvmedalje i Glasgow 2014 Commonwealth Games, som kjemper for sitt land og henne drømmer. Nå kjemper hun for sitt liv. “Inglis søster Stacey fortalte BBC:” Mamma og pappa er bare forferdet – de vil bare at hun skal være i live og komme tilbake hit. I det øyeblikket overvåker sykehuset henne, men de har sagt at hele hjernen hennes er skadet, og det vil bli et langt Unibet betting sider på nett utvinning hvis hun trekker seg gjennom.For øyeblikket sitter vi stramt og holder fingrene krysset. ”

Utenriksdepartementet sa:” Vi er i kontakt med familien til en britisk statsborger som har blitt innlagt i Vietnam, og vil fortsette å tilbyr støtte i denne vanskelige tiden. “Inglis vant Energybet sølv i kvinners 57kg-hendelse på Commonwealth Games for to år siden.

Klagen på innsamlingssiden sa at Inglis ble taxied på en motorsykkel til skolen der hun hadde jobbet de siste fire månedene da ulykken skjedde. “Et eller annet sted langs denne reisen ble kjolen hennes tatt i rattet, og hun ble trukket av fra sitt Energybet sete med høye hastigheter og fikk alvorlige skader på hjernen hennes,” sa det.

Den innsamlingssiden foreslår at hennes medisinske omsorg koster £ 2000 per dag.

Det ble lagt til: “Bilde en person du elsker kjærlig i skoene hennes, og du vil bare røre på toppen av isfjellet med hva hennes familie føler akkurat nå.For alle som har hatt det privilegium og glede av å være i Stephanie’s selskap, vil du vite hva en positiv, snillhjertet og Energybet betting sider med startbonus omsorgsfull person er. Og for alle de som ikke har det, vet bare at hvis du stjal hennes siste krone, ville hun smile på deg og ønske deg alt godt. »En uttalelse fra JudoScotland sa:” Vi er åpenbart sjokkert og ble lei av at Stephanie Inglis har vært involvert i en alvorlig trafikkulykke mens han bodde og deltok i et internship i Vietnam.Steph var et verdsatt medlem av JudoScotlands Performance Squad før hennes pensjon og en ledende medlem av Glasgow 2014 Commonwealth Games-laget, og lagde til Skottlands medalj telling med en sølvmedalje (under 57kg).

“Alle tanker og bønner i JudoScotland er Energybet sammen med Steph og hennes familie på denne vanskelige tiden.”

Rate this post