Fanii fotbalului din Napoli și Everton împușcat, Liverpool a salvat Balotelli

Napoli a creat un avans confortabil deja în prima jumătate de oră și a contribuit în mod semnificativ la ea întăriri de iarnă de la Sampdoria Genova Gabbiadini. Douăzeci și trei atacant a marcat un gol ajuta la Higuaín 2: 0 și după exact centrul Mertens în minutul 27, a marcat un alt Partenopea gol

Mertens ar putea în cele din urmă crește vizitatori, a decretat o lovitură de pedeapsă după un fault Attica, dar nu este utilizat. . Italienii au marcat deja al Unibet patrulea gol, dar Zapata a lovit setul. Trabzonspor chiar și în a cincea etapă eliminatorie tentativă mishandled meci de Europa League.

Everton a luptat pentru prima dată într-un meci competitiv cu totalul elvețian și pe gazon artificial în Berna, el nu a fost inițial.În cel de-al zecelea minut, golgheterul lui Hoarau a împușcat un șut din șase.

Clubul de la Liverpool, însă starea nefavorabilă a reacționat rapid, și între 24 și 39 de minute este împins de trei ori. Steaua a partidei a fost atacantul Lukaku, care a marcat un hat-trick și echipa sa într-o reluare acasă suportate de 4 la 1 și pentru că Hoarau nu se transformă în a doua jumătate pedeapsa.

vizitatori trage cu Wild văzut stadionul Celtic Park, unde întregul Glasgow a salutat Inter Milan. Oaspeții conduc după treisprezece minute, din cauza Shaqiriho Palacio și două goluri, dar a revenit acasă la joc două mA lipite goluri de la 24 și 26 minute.În primul rând a lovit Armstrong, care a transferat la Celtic la începutul lunii februarie, de la Dundee United, nivelare apoi a Unibet deschis propriul gol Campagnaro.

Chiar înainte liniile de pauză amenajate pentru oaspeții din nou, după un portar de eroare Gordona Palacio. Inter victorie a venit în al treilea minut pentru configurare, după trecerea acestei Henderson a fost impins Guidetti, care găzduiește celtice de la Manchester City alternativ.

Besiktas Tomase Sivoka fără a pierde egalitatea de valoare, desigur, Liverpool, până la sfârșitul anului. Aparatorul este faultat în suprafața de pedeapsă a oaspeților Ibeho și alternând cu o privire de ansamblu Balotelli împușcat Unibet bonusuri case pariuri online de pedeapsă.Englezii a patra oară la rând, să se consulte cu rivalul turc.

Cel mai bun marcator din EL Tottenham Harry Kane a rămas inițial doar pe banca de rezerve, dar „cocosilor“ a intrat în avantaj împotriva Fiorentinei după doar câteva minute. După Paulinhově colț, cu o lovitură bună dintr-un voleu fulgeră Soldado.

Cu toate acestea, oaspeții trebuie să rupă trântă, Fernándezův lovitură, după o intervenție chirurgicală portarul Lloris deviat doar Basanta și a marcat primul gol în competiția din acest an. În a doua jumătate, starea a rămas timp de nouă neschimbat și Fiorentina într-un rând în aer liber, în competiția europeană nu a pierdut

Apărarea campion Sevilla fără lider portar Beta rănit a reușit să duel cu Monchengladbach, andaluzi despre câștigarea 1:. 0 a decis în 70 de minute Iborra .O altă unitate spaniolă Villarreal a învins 2:. 1 Salzburg

Dinamo Kiev la 19 minute pe teren a condus Guingamp francez, intreaga a doua jumătate, dar a trebuit să joace o dublă eliminare după nouă și a devenit pierzania lui. După 72 de minute, a marcat cinci goluri în cel mai bun împușcat EL Guingamp Beauvue, și trei minute mai târziu, a finalizat revizia alternativ Diallo

olandez Atacantul Bas Dost servicii Wolfsburg a confirmat forma ultimelor dueluri și de a câștiga 2:. 0 Sporting Lisabona a fost implicat în ambele goluri. Dost a marcat în 2015 pentru nouă goluri de concurență.Ondřej Mazuch sau Jan Laštůvka nu a venit în meciul cu Olympiakos Pireu Dnipropetrovsk, care a pus capăt 2: 0th

lupta pe teren, lupta pe străzile din Roma

echipa a doua liga italiană AS Roma a egalat cu Feyenoord Rotterdam, care a fost precedat de partizani violenți ai unității olandeze. Pentru activitatea sa de la începutul meciului a fost primul acordat Gervinho, care a apărut în șapte jocuri EL au participat la cele cinci goluri marcate de romani: de patru ori și a marcat un ajutor. Feyenoord a recunoscut în competiția europeană, după 306 de minute

55 de minute a fost portarul acasă Skorupsky Immersovu antet numai Kazima-Richards, care a asigurat Feyenoord trage 1:. 1.Șuturile repetate au arătat totuși că obiectivul nu trebuie recunoscut din cauza ofsaidului.

Și violența a spus: grup agresiv de câteva sute de susținători cea mai mare parte beat echipei olandeze au luat cu asalt poliția italiană cu rachete de semnalizare, sticle și alte obiecte în centrul capitalei italiene. Acolo a afectat, de asemenea, faimoasa restaurată Fontana della Barcaccia. Rezultatul? Mai mulți polițiști răniți și 23 de huligani arestați.

Șaisprezece mii de fani olandezi au sosit pe stadionul olimpic pe timp de noapte. Potrivit poliției, au avut loc diverse incidente la Roma încă de miercuri noaptea.Zece fani a ajuns într-o celulă, iar alte opt au fost accelerate procedura de condamnați la amenzi în valoare de 45.000 de euro pentru insultarea unui funcționar public. De asemenea, acestea sunt date interzicerea intrarea în stadion și au fost alungați din oraș.

În Fântâna Treptele Spaniole a înotat sticle de bere și alte gunoaie. „Ce e în acele ore de la Roma sa întâmplat este o rușine, și nu poate fi tolerată“, primarul metropolei Ignazio Marino.

Fanii fotbalului din Napoli și Everton împușcat, Liverpool a salvat Balotelli 4.00/5 (80.00%) 1 vote