Betsson en saanut bonusta

Vahvistus

Jotta vedonlyönti voi tapahtua online-vedonlyöntiyhdistyksessä, käyttäjän on rekisteröidyttävä vedonvälittäjän verkkosivuilla ja rekisteröitävä sitten online-vedonlyönnin siirtokirjanpitokeskuksen (TSUPIS) verkkosivuilla tai linkitettävä tilinsä olemassa olevaan tiliin TSUPIS-verkkosivustolla. Tämän jälkeen käyttäjän on annettava henkilökohtainen henkilöllisyystodistus passiin yhdellä vedonlyöntiyrityksen seuroista, jonka osoitteet löytyvät osiosta “PPS”.
lisenssin

Venäjän vedonvälittäjäyhtiö Betssonilla on Venäjän liittovaltion verohallinnon 8. heinäkuuta 2009 voimassa oleva lisenssi nro 6, julkaistu uudelleen 21.3.2017.
rajoituksia

Tämä vedonvälittäjä ei sovellu ammattimaisiin peleihin ja vähentää “vilachnik” -, “käytävän” ja spekulanttien enimmäismäärää.
Valitusten ratkaiseminen

BC “Betsson” hyväksyy “Vedonvälittäjien luokituksen” itsenäisenä välittäjänä asiakkaiden ja yrityksen välisten riitojen ratkaisussa.

Jos tämä vedonvälittäjä on mielestäsi loukannut oikeuksiasi betsson en saanut bonusta, täytä valituslomake, jonka jälkeen yritämme ratkaista ongelman.
Käyttäjien arviot

Löydät mielipiteitä ja arvioita varojen vetäytymisestä ja pelistä BC-vedonlyönti-lohkossa “Käyttäjän arviot” -kohdassa ja tämän BC: n tarkistuksen kommenteissa. Jos olet pelannut tai pelaat tämän vedonvälittäjän sivustolla, jaa ainutlaatuinen kokemuksesi RB: n ja muiden lukijoiden kanssa – jätä arvostelu katsauksessamme.

“RB” -verkkosivuston edustaja vastaa vedonlyönnin käyttäjille.

Historia

Vedonvälittäjä “Betsson” on perustettu Venäjän kaupungissa Bryanskissa vuonna 2010, kun brändin omistama yhtiö, vedonvälittäjä Pub, läpäisi valtion rekisteröinnin ja sai vedonlyönnin lisenssin.

Yritys perustettiin vuoteen 2016 saakka 1xbet-tuotemerkin mukaisten korkojen hyväksymispisteissä. Heinäkuussa 2016 verkkotunnusalueella lanseerattiin online-vedonvälittäjä “Betsson”, jonka jälkeen LLC “Bookmaker Pub” siirtyi maanpäällisen vedonvälittäjäliiketoimintaansa Venäjälle uuteen brändiin.

Betsson en saanut bonusta 5.00/5 (100.00%) 1 vote