Betsson avoimet kotiutukset

Vahvistus

Betsson tarkistaa asiakkaat ensimmäisestä talletuksesta, henkilöllisyyden ja ikätietojen tarkistamisesta.

Lisenssin

Betsson-vedonlyöntiyrityksellä on seitsemän rahapelilupaa:

  • Gibraltarin rahapelitoimikunta;
  • Italian tulli;
  • Espanjan uhkapelien sääntelyn pääosasto;
  • Tanskan rahapelitoimisto;
  • Tasmanian Gambling Commission;
  • Yhdistyneen kuningaskunnan rahapelitoimikunta;
  • Maltan arpajaiset ja rahapelit komissio.

Rajoituksia

Ammattimaiset pelaajat ja keinottelijat ovat neutraaleja, ja epäilemällä spekulointia on mahdollista alentaa tilillä olevia maksimiä.
valitukset

Tämä BC ei keskustele pelaajien valituksista vedonlyönnin luokituksen avulla.

Käyttäjien arviot

Löydät mielipiteitä ja arvioita varojen vetäytymisestä ja pelistä Betsson: ssa lohkossa “Käyttäjän suositukset” ja kommenteissa tämän BC betsson avoimet kotiutukset: n tarkistuksesta. Jos olet pelannut tai pelaat tämän vedonvälittäjän sivustolla, jaa ainutlaatuinen kokemuksesi RB: n ja muiden lukijoiden kanssa – jätä palautteesi Betsson-vedonvälittäjän toimiston tarkastelussa sivustollamme.

Betsson-vedonlyönti (alun perin Sporting Exchange Limited) perustettiin vuonna 2000 Yhdistyneessä kuningaskunnassa ammattimaisen pelaajan ja kehittäjän Andrew Blackin (idean tekijä) yhteistyössä Edward Rayn kanssa. Heidän yrityksensä oli yksi maailman ensimmäisistä, jotka tarjoivat pelaajille panostusta keskenään. Tammikuussa 2002 organisaatio nielsi suurimman kilpailijansa Flutterin, joka keskittyi yli 90 prosenttiin urheilun osakekurssien markkinoista. Tämän vuoden voitto oli 1,5 miljoonaa dollaria. Väitetään, että vain vuoden kuluttua voitto kasvoi 10 kertaa.

Vuonna 2004 Betsson-vedonlyönti vaihtoi pääsyä yhdysvaltalaisiin pelaajiin, joten se ei kärsinyt vuonna 2006, jolloin Yhdysvallat kieltäytyi online-vedonlyönnistä. Samana vuonna yhtiö lanseerasi online-pokerin Cryptologic-alustalla, joka myöhemmin muutti alustan Ongameen.

Betsson avoimet kotiutukset 5.00/5 (100.00%) 1 vote