Betsafe bonuskoodi

Av licensen

LLC RUS-TELETOT har en licens nr 13 av Ryska federationens federala skatteservice för organisation och uppförande av spel i satsningsbyråer och vadslagningsaffärer i Ryska federationen daterat den 17 december 2009. Från och med oktober 2017 förnyades licensen senast den 3 oktober samma år.
restriktioner

Efter en inkriminering i ett spekulativt spel, som “gafflar” och “korridorer”, kommer maxima för spelkontot att skäras.
Beslut av klagomål

BC “Betsafe” accepterar “Bookmakarnas betyg” som en oberoende medlare för att lösa tvister mellan företaget och kunderna.

Om du tror att dina rättigheter har kränkts, fyll i klagomålsformuläret. Vi kommer att försöka hjälpa dig med ditt problem.
Användarrecensioner om BC “Betsafe”

Åsikter och recensioner om återkallande av pengar och spelet på BC Betsafe finns i blocket “User Testimonials” och i kommentarerna till översynen av detta BC. Om du har spelat eller spelat på den här bookmakerns sida, snälla dela din unika upplevelse med RB och andra läsare – lämna en recension i vår recension.

Ukrainska bookmaker “Betsafe” grundades 2016 och verkar under licens utfärdad på Curaçao. Det finns inga markacceptansräntor. Ett konto kan göras för att välja mellan mer än 100 valutor. Sätt för påfyllning och återkallande av medel representeras huvudsakligen av terminaler i Ukraina – från de metoder som är tillgängliga för ryssarna här Visa, Mastercard och Qiwi. Även denna bookmaker accepterar kryptocurrency.

Webbplatsen är tillgänglig på 51 språk, inklusive ryska, ukrainska och engelska. Supporttjänsten fungerar på ryska, ukrainska och engelska. BC Betsafes har ett brett utbud av funktioner: från sport och e-sportspel till spelautomater och poker. Tote är uteslutande tillgänglig i den ukrainska versionen av webbplatsen.

Betsafe är en brittisk bookmaker, grundad 2003. Bolagets verksamhet på Internet regleras på Curaçao. Företaget har inga bud.

Sedan sommaren 2016 har Betsafe blivit rebranding, som syftar uteslutande till brittiska spelare, där företaget har licens från Förenade kungarikets spelkommission. Alla spelkonton för kunder från Ryssland överfördes till Betrally online betting shop.

Se här: betsafe bonuskoodi

Betsafe bonuskoodi 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Author: admin