Nordicbet mobile

Med hjelp av “Nordicbet” -verktøyet kan du sette på live på den neste hendelsen som vil skje i en kamp med et bestemt intervall. I fotball er dette et frispark, offside, gult kort, ut, vekk fra mål, hjørne, rødt kort, mål. Fra mai 2017 var dette alternativet begrenset til fotball og basketball, men i fremtiden bør valget utvides.

Multi Live-verktøyet gjør at spilleren kan lage sin egen side og legge til opptil 4 live-arrangementer til det, for å satse på dem samtidig.

Tjenesten “Nordicbet” gjør at klienten kan selge sin innsats til bookmakeren før kampen avsluttes og umiddelbart få penger inn i kontoen. Nedre og øvre stenger for partiell salgsmengde er individuelle for hver innsats og avhenger av spillssituasjonen. Noen ganger er det bare mulig å selge hele satsen. Tjenesten er relevant for ekspresstog, singler (singel) og systemer. Denne funksjonen kan brukes i “Nylig innsats” -blokk eller fra “Min konto – Budhistorikk” -menyen.

Den betalte renteforsikringstjenesten gir deg mulighet til å sikre en innsats helt eller delvis. Hvis innsatsen ikke spilles, returneres det forsikrede beløpet til klienten. Kostnaden for tjenesten er basert på den nåværende prisen på den forsikrede prisen. Egentlig for ekspress tog og ordinars (single).
Minimum og maksimumspriser

Minimumsinnsatsen på nordicbet mobile enhver begivenhet er 20 rubler.

Maksimal gevinst er 1 million rubler.
Platform og mobile spill

BC “Nordicbet” bruker proprietær programvare.

BC har en mobil versjon av nettstedet og applikasjoner for iOS og Android.
produkter

Denne bookmakeren tilbyr følgende produkter:

  • sportsspill;
  • eSports spill;
  • virtuell sportsspill.

Du kan satse på lotteri, show business, TV-programmer, ikke-sportsbegivenheter.

Det tilbyr kunder et kampsenter med sportsstatistikk.
støtte

Support service BC “Nordicbet” fungerer døgnet rundt. Operatørene svarer via telefon og e-post.

Du finner supportinformasjonen nedenfor på denne gjennomgangssiden.

Rate this post

Author: admin