1xbet pariuri online

1xbet pariuri online

Depuneți și retrageți fonduri

Pe 1xbet puteți utiliza următoarele metode de plată:

– carduri de credit Visa, Visa Electron și MasterCard, Kalibra, plata minimă de 1 €, maximă în funcție de limitele stabilite, creditul imediat, fără comision.
– plata în avans, plata minimă de 1 €, maximă în funcție de limitele stabilite, creditul imediat, fără comision.
– PayPal, plată minimă de 1 €, maximă în funcție de limitele stabilite, credit imediat, fără comision.
– paysafecard, plata minimă 1 €, maximă în funcție de limitele stabilite, creditul imediat, fără comision.
– Skrill, plată minimă de 1 €, maximă în funcție de limitele stabilite, credit imediat, fără comision.
– ecoPayz, plata minimă 1 €, maximă în funcție de limitele stabilite, creditul imediat, fără comision.
– Neteller, plata minimă de 1 €, maximă în funcție de limitele stabilite, creditul imediat, fără comision.
– transfer bancar, fără limită, credit în decurs de 3/5 zile lucrătoare pariuri online fără comision.

După cum este stabilit de legislația italiană, pentru a vă retrage trebuie să utilizați același cont utilizat pentru a face cel puțin un depozit. Conturile sau cardurile trebuie să fie în numele titularului contului de jocuri. Reducerile la 1xbet pot fi efectuate cu următoarele metode:

– card de credit și plăti de compensare, procesare în termen de 3-4 zile, limite în funcție de cardul utilizat, fără comision.
– PayPal, procesare în termen de 2-3 zile, limite în funcție de cardul utilizat, fără comision.
– Neteller, evaziune în 2-3 zile, limitează în funcție de cardul utilizat, fără comision.
– transfer bancar, indeplinire in termen de 6-9 zile, limite in functie de cont, fara comision.
– Skrill, evaziune în 2-3 zile, limitează în funcție de cont, fără comision.

Rețineți că pentru a face o retragere, trebuie mai întâi să verificați contul dvs. de jocuri. În conformitate cu reglementările AAMS, pentru a face acest lucru, trebuie să furnizați documentul de identitate numai în termen de 30 de zile de la crearea contului.

Aplicație Web și mobilă 1xbet

Portalul 1xbet permite jucătorilor săi să aleagă dacă să instaleze programul Game Assists sau să continue versiunea Flash a site-ului care vă va duce la portalul Gamme Assist. Deși portalul nu este cel mai bun pe net, jocurile și meniurile sunt funcționale și ușor de navigat. Un discurs similar este prezentat cu versiunea mobilă a site-ului. Operatorul oferă o aplicație pentru dispozitivele Apple care pot fi descărcate de pe App Store, iar una pentru dispozitive Android. Aplicațiile funcționează destul de bine și nu au mari probleme. Utilizarea versiunii mobile suferă puțin de prezența barei de navigare a browserului, care rămâne pe ecran chiar și când lansați jocuri pe ecran complet.

Securitate 1xbet

1xbet operează în Italia în conformitate cu reglementările privind jocurile de noroc online, obținând licența AAMS nr. 15243.
Site-ul, precum și datele schimbate la intrare și ieșire, sunt criptate prin protecția SSL de 128 biți, pentru a garanta utilizatorilor maximum de securitate. Utilizarea platformei Game Assists este o garanție suplimentară pentru jucători, deoarece acest software este utilizat de numeroase nume mari în jocuri de noroc online. Sistemele de plată alese de operator sunt, de asemenea, fiabile și de standarde înalte.

Opinia noastră

1xbet nu este un site care are ambiția de a concura împotriva marilor giganti și oferta lor bogată. Portalul oferă, de fapt, o varietate destul de limitată jucătorilor săi, care este compensată parțial datorită unei bune selecții de sloturi cu titluri celebre și IP preluate din seriile de televiziune de succes. Acestea fiind spuse, bonusul de bun venit de 1xbet este încă bun, iar ofertele pentru jucători sunt demne de remarcat. Siguranța și fiabilitatea merită, de asemenea, judecată, precum și asistență pentru utilizatori, întotdeauna pregătite și pregătite.

1xbet, o selecție unică de sloturi și cote excelente de câștig

Ce oferă 1xbet jucătorilor săi? Există alte motive pentru a vă înregistra pe acest site pe lângă sloturile Novomatic și jocul Book of Ra? Cum funcționează bonusul 1xbet bun venit? Este 1xbet sigur și sigur?

Rate this post

Author: Adam5811