1xbet betting bonus

1xbet betting bonus

Live streaming: genom 1xbet bor, kan du följa direkt strömmas många idrottsevenemang som EM och du kan satsa under evenemanget pågår. Du behöver bara vara en registrerad användare av plattformen och med ett spelkonto, och du kan dra nytta av 1 500 sportevenemang som sänder live streaming alla månader på året.

Nackdelar: svårt att hitta dem

Svårt om inte omöjligt att hitta “brister” i erbjudandet om den virtuella betting bonus . Det kan sägas att det har ett brett utbud av spel, där du kan förlora, men den klara och omedelbara grafiken gör det möjligt för spelare att omedelbart hitta den session de letar efter!

Hur får du 1xbet välkomstbonus

För nya spelare 1xbet Italien finns en 1xbet välkomstbonus tillägnad nätet sportspel, inte får missa: upp till € 50 1xbet välkomstbonus för att njuta av spel på sportevenemang och många möten. Tillägget till detta är 1xbet 25% rabattbonus på förluster upp till 50 euro varje månad i tre månader. Här på BettingTop10 erbjuder vi dig en liten guide om hur du enkelt får denna 1xbet bonus, med bara några steg nedan.

För att ta emot 1xbet välkomstbonus måste du först registrera dig på denna bookmaker och öppna ett personligt spelkonto. Från det ögonblick du registrerar dig genom att ange dina uppgifter, har du 30 dagar att aktivera 1xbet bonus välkomst med en första insättning. Minsta insättning som dovari göra för att börja spela är 10 €, men om du vill få ut det mesta av 1xbet bonus, eller 100% upp till maximalt € 50, måste du sätta in minst 50 €. De metoder du kan använda är följande: banköverföring, Paypal, Mastercard, Visa, Postepay eller Kalixa. Efter dessa steg kommer 1xbet kreditera ditt konto direkt 1xbet spel En bonus: denna 1xbet bonus kommer att vara lika med betalningen till maximalt 50 €. Inledningsvis kan du använda 1xbet-bonusen för att spela men du kommer inte att kunna dra tillbaka den om du inte uppfyller kraven. För att ta bort denna begränsning, därför måste du spela 1xbet bonusbeloppet minst 8 gånger på sportspel med odds på minst 2. Dessutom inte glömma att om kontot inte har verifierats 50% av bonusen kommer fortfarande 1xbet tillgänglig. Tid för att inaktivera 1xbet bonusrestriktioner: 30 dagar. 1xbet välkomstbonus kan också samlas i två delar av lika värde. Till exempel, för en 1xbet-bonus på 50 €, kommer den första tranchen att vara 25 euro och kan återkallas efter den första insättningen. Den andra tranchen som kommer att krediteras, alltid € 25, blir användbar först efter att autentiseringsförfarandet har slutförts, genom att skicka ett giltigt ID.

Användare av denna bookmaker, har tillgängliga i sin spelkonto särskilt avsnitt “1xbet bonus” att alltid kontrollera deras status, sedan se i vilken utsträckning är det 1xbet inledande bonus upp till € 50 (som måste peka 8 gånger, på sportspel med oddsen inte lägre än 2,00 och inom 90 dagar). Där kan de också kolla på nästa del av detta välkommen erbjudande, vilket är 25% återbetalning upp till 50 euro per månad för kvart.
Så här lägger du in och tar ut på 1xbet accepterade metoder

För att aktivera din 1xbet välkomstbonus och börja spela på 1xbet Italien måste du göra en insättning. Du har många betalningsmetoder tillgängliga, och du kan välja den som är mest lämplig för dig. Nedan ger vi en lista med alla möjligheter som operatören av online-sportspel erbjuder sina spelare:

Snabb nationell överföring: Överföring av ett belopp från ett bankkonto till ett annat, med kredit från 1 till 4 arbetsdagar.

Rate this post

Author: Adam5811